©Rinki Design

Rinki Design

©Rinki Design

Tietoa
minusta

Olen graafinen suunnittelija Roosa Inkinen, Lapin yliopistosta valmistunut taiteiden maisteri

Olen toiminut aktiivisesti freelance-graafikkona vuodesta 2018 alkaen. Minulla on taskussani graafisen alan tuore tieto ja monipuolinen visuaalisen viestinnän osaaminen, jota pääsen hyödyntämään vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa toimeksiannoissa. Suurimpia intohimojani ovat brändäys, yritysilmeet ja mainonta. Uusimpana mielenkiinnonkohteenani on web-design. Visuaalisuuden lisäksi rakastan verbaalista leikittelyä.

Visuaalisen viestinnän ammattilainen

Rakkaudesta suunnitteluun

Olen syntynyt kynä kädessä. Haaveammattini pienenä oli tulla taiteilijaksi. Uppouduin aina askarteluiden, maalausten ja piirustusten pariin. Vanhemmalla iällä hain kansalaisopiston taidekoulusta vauhtia korkeakouluun ja vuoden kuluttua pääsinkin graafisen suunnittelun opiskelijaksi Lapin yliopistoon. Pian oivalsin, että pystyn valjastamaan intohimoni liiketoiminnaksi. 

Ehdoton vahvuuteni graafisena suunnittelijana on laajojen kokonaisuuksien kiteyttäminen, abstraktien aiheiden ja tarinoiden visualisointi.

Olipa toimeksianto rutiininomainen taittotyö tai uuden visuaalisen ilmeen luominen, sytyn joka kerta. Haluan seistä ylpeänä jokaisen suunnittelutyöni takana, siksi esitänkin rohkeasti omia näkemyksiäni niitä kysyttäessä.

Tiedän onnistuneeni kun asiakkaat kääntyvät puoleeni yhä uudelleen sekä pienissä että suuremmissa suunnittelutöissä ja suosittelevat minua eteenpäin yrittäjäystävilleen. 

Graafinen suunnittelu on parasta mitä tiedän!

Tehdään yhteistyötä!

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat projektiisi graafikkoa tai haluat tehdä muunlaista yhteistyötä.

Brändisi pinkki lankaBrändisi pinkki lankaBrändisi pinkki lanka